tiistai 31. joulukuuta 2013

Jäähyväiset vuodelle 2013


Vuosi lähenee vääjäämättä kohti loppuaan, ja uusi vuosi kolkuttaa jo oven takana.

Kun katselen mennyttä vuotta ja mietin itseäni tasan vuosi sitten ja sitä kun olin ottamassa vuotta 2013 vastaan on tapahtunut niin paljon että, tuntuu siltä kuin mennyt vuosi olisi ollut huomattavasti pidempi ajanjakso kuin se todellisuudessa on ollutkaan.

Vaikka fyysisessä elämässä tapahtumat ja muutokset ovat olleet työpaikan jättämistä lukuun ottamatta pieniä on kasvua muuten tapahtunut niin paljon että saisin kirjan aikaiseksi pelkästään niistä kertomalla.

Jos olisin voinut kertoa itselleni vuosi sitten missä kohtaa ole nyt menossa tämän vuoden lopussa ja millaista kehitystä minussa ihmisenä on tuleva tapahtumaan, olisin kertonut itselleni samalla että, älä hätäile, tee niinkuin sydämesi sanoo, usko unelmiisi ja luota itseesi! :D

Samat asiat sanon itselleni nyt, kun uusi vuosi 2014 kolkuttelee jo muutaman tunnin päässä.

Uskon että, tuleva vuosi tulee muuttamaan elämääni monellakin tapaa, tänä vuonna istuttamani siemenet tulevasta alkavat pikku hiljaa itää ja pienet askeleet kohti unelmia on aika muuttaa kunnon harppauksiksi  :)

Unelmista on aika tehdä todellisuutta <3

Kiitän teitä kaikkia ihania blogini lukijoita tästä menneestä vuodesta 2013 ja toivotan teidät tervetulleiksi seuraamaan matkaani kohti unelmaani vuonna 2014! <3

Kiitos ja ihanaa sekä riemukasta Uutta Vuotta 2014 kaikille!!!

http://www.youtube.com/watch?v=L3HQMbQAWRc 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti