lauantai 5. huhtikuuta 2014

Täydellinen elämäkö?

Kiltti tyttö ei kerro jos tuntuu pahalta, kiltti tyttö ei näytä tunteita, kiltti tyttö on näkymätön tai jos ei näkymätön niin ainakin niin kiltti, että kaikilla on mukavaa olla kiltin tytön seurassa.

Ja kiltti tyttö pärjää aina tai jos ei pärjää niin ei ainakaan kerro muille ettei pärjää.

Kiltti tyttö auttaa aina muita mutta muistaa , ettei odota sitä muilta tai jos muut nyt sattuvat joskus auttamaan niin kiltin tytön tulee muistaa, että apu täytyy korvata ainakin satakertaisena takaisin.

Kiltti tyttö tekee kaikkensa perheensä, työyhteisönsä ja koko maailman eteen ja muistaa tuntea syyllisyyttä jos joskus haluaa itsekkäästi jotain vain itselleen.

Kiltti tyttö saa haluta vain asioita joita kuuluu haluta ja jotka pönkittävät kiltin tytön perheen tai puolison tai muiden läheisten statusta ja näyttää hyvältä muulle ympäristölle.

Kiltti tyttö pitää visusti tunteet ominaan, jos kiltillä tytöllä on paha olla tai suututtaa niin hän tekee sen hyvin hiljaa, peiton alla tai omissa oloissa mököttäen.

Kiltti tyttö huolehtii aina muista ensin ja muistaa että, kiltit tytöt eivät vaadi samaa muilta itseä kohtaan.

Kiltti tyttö venyy ja paukkuu  töissä, kotona ja vapaa-ajalla, aina ajatellen muiden parasta.

Kiltti tyttö ei kerro omista mielipiteistä,ettei kenellekkään tule paha mieli tai jos kiltti tyttö kertoo hän kuitenkin tekee sen varovasti, kuin lupaa kysyen tai peruu hetken päästä puheensa.

Kiltillä tytöllä on paljon tuttuja ja kavereita mutta hyvin vähän oikeita ystäviä, koska kiltti tyttö pelkää olla oma itsensä muiden seurassa.

Kiltti tyttö ei oikein  tiedä kuka tai mikä on, kiltti tyttö tietää vain mitä muut haluavat hänen olevan.

Aina toisinaan kiltti tyttö miettii mitä tapahtuisi jos ei enää olisikaan niin kiltti?

Kiltillä tytöllä on unelmia mutta hän ei uskalla kertoa niitä muille tai jos hän kertoo niin hän ei uskalla itsekkään luottaa niiden toteutumiseen.

Kiltti tyttö haluaa elää mutta ei tiedä kuinka se oikeasti  tapahtuu.

Kiltti tyttö on vain niin väsynyt olemaan kiltti...





 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti