perjantai 10. tammikuuta 2014

Todellisuutta ja unelmia

Be Here Now.... Olla Tässä Nyt.
Kuten upea Andy eläessään totesi <3

Helpommin sanottu kuin tehty. 
Tässä juuri nyt olevassa hetkessä eläminen ja sen hyväksyminen sellaisena kuin se on,
on toisinaan todella haasteellista.

Itse tuppaan liidellä ja elellä useasti kaukana tulevaisuudessa vaikkakin yllätän itseni useasti  puhumasta tässä hetkessä tulevasta "sitten kun" muodossa.

Elämä on kuitenkin tässä ja nyt.
Ei menneisyydessä eikä vielä tulevaisuudessa, vaikkakin kieltämättä on aivan mahtavaa miettiä mitä kaikkea ihanaa siellä tulevassa odottaakaan.

Kuitenkin se tulevan luominen täytyy aloittaa tässä hetkessä, tässä tilanteessa ja näillä työkaluilla jotka käsiemme ulottuvilla on juuri NYT.

Ihanan ja rakkaan ystäväni sanoin toteutuneiden unelmien kaava on Ajatus+Tahto+Toteutus, ja kun oikein tarkkaan miettiin tämä pätee ihan kaikkiin päämääriin elämässämme.

Ensin tulee ajatus siitä mitä haluaisi, kun se ajatus on muokkautunut sellaiseksi mikä tuntuu hyvältä ja juuri siltä meidän jutulta alkaa tulla tahto tehdä se ajatus todeksi ja kun tahto on riittävän vahva ja yhdessä ajatuksen kanssa muokkaantunut ja hioutunut todelliseksi suunnitelmaksi tulee mukaan toteutus.
Ja tadaa pikku hiljaa tai kerta rysäyksellä meillä on toteutunut päämäärä tai unelma tai kummatkin :)

Toki matkan varrella tulee monelle vaikka mitä haasteita ja kasvunpaikkoja, kuten myös mulle mutta uskon että ne vain valmistavat mua mun unelmaani varten :)
Kun olen selvinnyt niistä kaikista olen tarpeeksi vahva kohtaamaan unelmani ja sen mukanaan tuomat uudet haasteet <3

Mitä tässä hetkessä eläminen sitten on?

Uskoen sekä luottaen tulevaan ja luopuen menneisyydestä rakkaudella, koska mennyttä ei saa takaisin ja siinä rypeminen ei auta ketään, vähiten meitä itseämme.

Katsoa elämään nyt, tässä hetkessä, tänä päivänä juuri sellaisena kuin se on, hyväksyen että suurimmalta osalta me ollaan itse luotu siitä sellanen kuin se on.

Toki jos ihminen on joutunut esimerkiksi onnettomuuteen toisen ihmisen vuoksi, ei voi olettaa että, syy olisi silloin itsessään MUTTA tässäkin tapauksessa voi valita miten siihen juuri tähän hetkeen ja tähän päivään suhtautuu.
Loppujen lopuksi on meistä itsestämme kiinni millainen jokaisesta päivästämme tulee, jos uskomme heti aamulla herätessä että persiilleen menee niin mitä muuta silloin voi edes olettaa päivästä tulevan?
Tai kun kohtaamme vastoinkäymisiä ja sanomme  että, " mä arvasin että, näin käy" tai että,"elämä on ihan hanurista" ja raivotaan ja riehutaan siitä mitä on tapahtunut itselle tai muille ihmisille.

Eikö silloin pyydätä tätä samaa itselleen lisää?

Toki inhimillisiähän me kaikki ollaan, joskus ottaa päähän  ja tekee mieli laskea ärräpäitä, mutta lopulta kuitenkin se ratkaisee miten me ne tunteet ja ajatukset käsittelemme ja ennen kaikkea jäädäänkö me niihin tunteisiin ja ajatuksiin vellomaan loputtomasti ja annetaanko me niiden vaikuttaa myös seuraaviin päiviimme ;)

Me olemme jokainen oman elämämme ja tämän päivämme luojia, ja se kuinka ja  ennen kaikkea millaiseksi me tämä päivä  luodaan ratkaisee hyvin paljon myöskin sen millainen tulevaisuus meillä on edessämme, ja kuitenkin jokainen päivä on uusi mahdollisuus luoda jotakin uutta  <3










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti