perjantai 19. huhtikuuta 2013

Matkan alku eli mistä kaikki alkoi

Kuten asioilla yleensä on tälläkin haaveella  ollut alku, se sykähdys ja syttyminen mistä koko ajatus sitten lähti. 

Ajatus on ollut lapsuudesta saakka, mutta kun sain kuulla kuinka paljon myrkyllisiä ja vaarallisia eläimiä Australiassa on, päätin unohtaa koko asian...kunnes eräänä kauniina iltana rakas mieheni pyysi minua katsomaan televisiosta sarjaa nimeltä Spartacus.
En aio puuduttaa teitä enempää sillä kuinka tuijottelin komeaa Andy Whitfieldia kuola valuen tuntitolkulla :D  
 Mutta myönnän jääneeni sarjaan koukkuun ja ennen kuin edes huomasinkaan ,löysi itseni netin ihmeellisestä maailmasta etsimästä kyseisestä ihmisestä lisää tietoa.
Voin sanoa, että oli kamala shokki minulle, kun selvisi että tämä upea ja lahjakas näyttelijä olikin kuollut syöpään ja vielä samana vuonna ja saman ikäisenä kuin oma  rakas isosiskoni. 
Hetki jos toinenkin meni, kun mietin asioiden yhteyttä ja sitä oliko kaikki sittenkään ihan sattumanvarassa tapahtunutta. 
No, tästäkin asiasta voidaan olla montaa mieltä, joten en puutu siihen tällä erää enempää.

 Joka tapauksessa, siitä se ajatus sitten lähti, kaivoin lisää tietoa ja mitä enemmän sitä kaivoin sitä vakuuttuneemmaksi tulin ,että ajatus ja ideologia jonka Andy jätti jälkeensä ja jota hänen kaunis vaimonsa Vashti blogissaan ja kirjouksissaan  jakaa meille muille ,on juuri se minkä minä tunnen omakseni ja jota minä haluan tässä ihanassa, mutta niin lyhyessä elämässä noudattaa.

Samalla tulin myös vakuuttuneeksi siitä että paikka jossa ehdottomasti tämän elämäni aikana haluan todella käydä ,on juurikin Australia.

Nähdä  omin silmin sen kaunis ja upea luonto , uskomattomat rannat ja rennot ihmiset.
Jos kuolen siihen, että kohtaan ikävin seurauksin myrkyllisen eläimen niin kuolenpahan ainakin onnellisena ja unelmani toteuttaneena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti